Ένας εύκολος τρόπος να παρασκευάσετε την δική σας πάστα ή σάλτσα wasabi.
Το wasabi θυμίζει έντονα το ραπανάκι, αλλά η γεύση του είναι έντονη και πολυδιάστατη,
ξεκινάει σαν μια ελαφριά πικάντικη γεύση λαχανικού και σταδιακά εξελίσσεται σε έντονα καυτερή γεύση που δεν έχει όμως σχέση με το κάψιμο από τις πιπεριές γιατί αφήνει συνχρόνως και μία όξινη χροιά λαχανικού.
Την σκόνη wasabi μπορείτε να την διαλύσετε σε νερό ανακατεύοντας μέχρι να πάρει την υφή που θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ελαιόλαδο η ακόμη και μπαχαρικά για να της δώσετε τη δική σας νότα.
Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν πάστα ή σαν σάλτσα στις δημιουργίες σας, καλό θα είναι να χρησιμοποιηθεί άμεσα για να έχουμε το μέγιστο της γεύσης της, αλλιώς αποθηκεύστε την για λίγες ημέρες στο ψυγείο.
Εκτός από τα γνωστά πιάτα της άπω ανατολής Sushi, Sashimi, teriyaki, noodle και πολλά άλλα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε burgers, σάντουιτς, σε dressings για σαλάτες, σε μαγιονέζα, σε θαλασσινά και κρεατικά, επίσης για την δημιουργία πικάντικων ντιπ.
Αναμένεται
Κωδικός: 752
Τιμή: 1,40€ / 1 τεμάχιο
Αναμένεται
Κωδικός: 753
Τιμή: 1,40€ / 1 τεμάχιο
‹
›