Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€ έως 2 κιλά | 10% έκπτωση κατά την εγγραφή σας στο newsletter.

Πολιτική Ακύρωσης / επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τα προϊόντα θα πρέπει να διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου και σε σκιερό μέρος. Το κατάστημα μας καθ’όλη τη διάρκεια του έτους φροντίζει για τη σωστή αποθήκευση και διατήρηση των ειδών που διατηρούμε σε απόθεμα. Κατά την συσκευασία και αποστολή της κάθε παραγγελίας, τα προϊόντα ελέγχονται. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες η αποθήκευση πρέπει να γίνεται στο ψυγείο.

Για να πραγματοποιήσετε κάποια επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας (ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου) για να ξεκινήσουμε την διαδικασία επιστροφής
Παρακαλούμε σημειώστε ότι:

• Για λόγους υγειονομικής ασφάλειας ΔΕΝ δεχόμαστε επιστροφές ΒΡΩΣΙΜΩΝ προϊόντων.
• Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων ΠΡΟΣ την εταιρία μας, βαρύνουν τον πελάτη.
• Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται σε πλήρη συσκευασία , χωρίς φθορές . Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
• Πριν από κάθε επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο λόγο δικής μας υπαιτιότητας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης.Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε ή σε ποσότητα μεγαλύτερη από αυτή που παραγγέλθηκε, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του piperi-evripidou.gr Σε κάθε περίπτωση αποστολής προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του piperi-evripidou.gr Σε κάθε περίπτωση που το προϊόν κατά την παράδοση έχει συσκευασία τόσο κατεστραμμένη (ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της) ώστε αυτό να επηρεάζει/επιδρά στην χρήση του/κατανάλωσή του. Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα – ελάττωμα στο προϊόν.

Η εταιρία μας σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής προϊόντων εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους,συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, το piperi-evripidou.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων, είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε είτε στα τηλέφωνα μας είτε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2104441980

Διαδικασία & Τρόποι Επιστροφής

Στο φυσικό μας κατάστημα Ευριπίδου 38, 10552, Αθήνα: Σε αυτή την περίπτωση μπορείτενα έρθετε στο κατάστημά μας και κάποιος εκπρόσωπος μας θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και θα σας εξυπηρετήσει. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε νωρίτερα με το κατάστημα μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.

Αποστολή προϊόντος: Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία. Αρχικά συσκευάζετε το προϊόν/ντα στο κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. συσκευασία τοποθετείτε ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, ή το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε, σε περίπτωση αλλαγής και τέλος αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας.

Κόστος επιστροφών

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του piperi-evripidou.gr το κόστος της επιστροφής βαρύνει το piperi-evripidou.gr και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας.

Παρατηρήσεις

Το piperi-evripidou.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική  επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπo του.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τρόποι αποστολής Όροι Χρήσης »
Back to top
×

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ